3/6 anonim válasza:
Igen, megsütve is fagyasztható, de nyersen is lehet, akkor felolvasztás nélkül kell utána sütni, kicsit alacsonyabb höfokon kezdve és kicsit hosszabb ideig.
4/6 anonim válasza:
#3
Ha nyersen fagyasztja, akkor a fagyott nyers hagyma-fokhagyma miatt (ki mit tesz bele) nem lesz olyan jó íze, mintha ezek sütve vannak lefagyasztva.
Tapasztalatból mondom, nekem a nyers fasírt lefagyasztás után elkészítve olyan ízű lett, mint a télen megfagyott rohadó hagyma.
5/6 A kérdező kommentje:
Nem opcio a nyers mert már meg sutottem /) csak sok lett
2019. dec. 14. 12:23
6/6 anonim válasza:
ma 12:18-as: akkor valami hiba nálad lehet, nálunk sosem volt rossz íze a nyersen fagyasztott fasirtnak, söt sokkal inkább olyan, mint frissen a kisülten fagyasztottal szemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!