Hogyan lakhatok jól napi 500 Ft-ból?
SEHOGY!
Esetleg napi 2 kiló kenyér, olcsó zsírral, vízzel.
Bafhatod a kalóriát, ha mellette korog a gyomrod, ég a beled, fogysz, szédülsz, és a vitaminokat sem pótolod.
500 forint, napi 3X-ra...beszélj hajléktalanokkal!
Nem csam rizs meg zab van.
Ketto napi penzed 1000 ft abbol tudsz venni 1kg levescsontot 150ft/kg a sertes csirke is ennyi
Csirkecomb 360-70 ft kozott 1kg amiben tobb darab van, ezt darabolhatod is.
1kg krumpli, vagy teszta, Rizs mehet bele rizseshusnak, ugyan ez tarhanyoval. Megvan 2-3 napi kajad csak melegiteni kell
Tejet nagyobb uzletlancban sajat markasat 99ftert tudsz venni, jobb mint a zabtej amit nem szaritottbol csinalnak.
Szerintem is készíts ételt 2 napra 1000 Ft-ból, vagy 3 napra 1500 Ft-ból.
A neten rá tudsz keresni a legolcsóbb ételekre.
Ne a napi 500-zal gazdálkodj, én inkább a heti 3500.--at osztanám. Akkor már egészen jól ki tudsz jönni. Akkor már a rizs mellé valóban futja krumplira, hagymára is, és egy kis olcsó csirke combot, csontosából pörköltet, vagy rizses húst tudsz készíteni...
De most ne olajat vegyél, hanem zsírt, mert reggeli, vacsora esetleg zsíros kenyér lesz, a tetejére 1-2 főtt tojás karikára szelve, vagy éppen hagymát dinsztelt a zsíron, a kenyeret belemártod, a tetejére a hagyma, rá egy kis őrölt paprika.
Én is inkább több napra vásárolnék be (napi 500-ra leosztva), sokkal változatosabban lehet elosztani. (Jut zöldésgre, gyümölcsre, húsra is.) Átmeneti, vagy hosszabb távú a napi 500 forint? Nem írtál semmi "kiegészítő" információt magadról. Koleszos vagy? Albérletes? Nézd az akciós újságokat, a banán pl. most 279 forint, stb.
Menj be zárás előtt 1-2 órával, mindig vannak leárazott termékek kisebb Tescóban, Coop boltokban. (Tapasztalat, én is jártam ilyen cipőben.) Utána kell járni sajna, de így jobban be lehet osztani azt a kajára szánt napi 500-at.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!