Füstölt főtt tarját vagy karajt ki lehet rántani? Nem lesz túl kemény a hús?
Figyelt kérdés
2019. dec. 6. 22:54
2/16 anonim válasza:
Lehet kapni nyersen is tarját, akár szeletben is. De rántásra nem jó szerintem.
A kataj viszont igen, az nem zsíros hús, szépen ki lehet klopfolni.
3/16 anonim válasza:
Füstölt főtt húst értelmes ember nem akar kirántani, mert nem alklamas erre.
Vegyél friss, füstöletlen, nyers húst, de kirántani a karaj jó, a tarja nem erre való.
4/16 anonim válasza:
Ha már előtte megfőzöd, akkor csak annyi ideig kell sütni, míg a panír megsül. Érdekes gondolat, próbáld ki.
5/16 anonim válasza:
Fött húst kirántani nem érdemes, mert semmi íze sem lesz.
6/16 anonim válasza:
Egyébként szerintem meg a tarja sokkal jobb rántani, mert nem olyan száraz mint a fakéreg. Annyi zsír kell bele NEKEM. Aki nem szereti az ő dolga de hülyeség hogy "nem arra való"
8/16 anonim válasza:
Ha tudod hogy van ilyen recept akkor minek kérdezed?
9/16 A kérdező kommentje:
Erről az oldalról szedtem a receptet de most elbizonytalanodtam lehet mégse rántom ki.
2019. dec. 7. 10:52
10/16 A kérdező kommentje:
Azért kérdeztem mert furcsa recept félek nem lesz finom
2019. dec. 7. 10:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!