Levesben főtt sertéskarajt ki lehet rántani még? Vagy hülyeség?
Szerintem elmebetegség, de ki az a marha aki karajt főz levesbe?
Az vagy rántotthúsnak jó, vagy ha diétásat akarsz akkor natúr szeletnek krumplival meg káposztasalátával, vagy valamilyen mártással.
Karajból nem lehet rendes levest fözni, teljesen értelmetlen dolog, a gyereknek sem lesz ehetö
Inkább menj el a boltba (vagy kérj meg valakit, hogy hozzzon neked), vegyél csirkeaprólékot/szárnyat/ farhátat és abból fözz levest.
Ismerek olyan háziasszonyt, aki csak rövidkarajból, vagy csirkemellből csinál húslevest, mert a kislánya csak azt eszi meg. Nekem ez elképzelhetetlen, de ízlésekről nem lehet vitatkozni.
Ha csak karajod van otthon, és a gyerek szívesen enne bármilyen levest, akkor ahogy az előző írta, csontozd ki a karajt, a csontból főzz levest, az nagyon ízletes, a karajt meg rántsd ki. Vagy ha belefőzöd a levesbe a húst is, akkor inkább csinálj a főtt hús mellé valami mártást, például paradicsomszósz, azt általában szeretik a gyerekek, és krumplipürét.
De az sem tragédia, ha a beteg, lázas gyerek egy-két napig nem eszik szilárd ételt, csak levest. Egy trükk: ha a húst hideg vízben kezded el főzni, akkor a leves tartalmasabb lesz, a hús viszont ízetlenebb. Szóval ha az a lényeg, hogy a gyerek egy erős, tartalmasabb levest egyen, akkor hideg vízben főzd.
Jobbulást nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!