Levesben főtt sertéskarajt ki lehet rántani még? Vagy hülyeség?
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Szerintem elmebetegség, de ki az a marha aki karajt főz levesbe?
Az vagy rántotthúsnak jó, vagy ha diétásat akarsz akkor natúr szeletnek krumplival meg káposztasalátával, vagy valamilyen mártással.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Karajból nem lehet rendes levest fözni, teljesen értelmetlen dolog, a gyereknek sem lesz ehetö
Inkább menj el a boltba (vagy kérj meg valakit, hogy hozzzon neked), vegyél csirkeaprólékot/szárnyat/ farhátat és abból fözz levest.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Ismerek olyan háziasszonyt, aki csak rövidkarajból, vagy csirkemellből csinál húslevest, mert a kislánya csak azt eszi meg. Nekem ez elképzelhetetlen, de ízlésekről nem lehet vitatkozni.
Ha csak karajod van otthon, és a gyerek szívesen enne bármilyen levest, akkor ahogy az előző írta, csontozd ki a karajt, a csontból főzz levest, az nagyon ízletes, a karajt meg rántsd ki. Vagy ha belefőzöd a levesbe a húst is, akkor inkább csinálj a főtt hús mellé valami mártást, például paradicsomszósz, azt általában szeretik a gyerekek, és krumplipürét.
De az sem tragédia, ha a beteg, lázas gyerek egy-két napig nem eszik szilárd ételt, csak levest. Egy trükk: ha a húst hideg vízben kezded el főzni, akkor a leves tartalmasabb lesz, a hús viszont ízetlenebb. Szóval ha az a lényeg, hogy a gyerek egy erős, tartalmasabb levest egyen, akkor hideg vízben főzd.
Jobbulást nektek!
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!