Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ki mit fog sütni és főzni...

Ki mit fog sütni és főzni karácsonykor? 24. én és 25. én?

Figyelt kérdés
2019. nov. 28. 15:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
77%
Azért fogadja el a bejglit helyesnek mert nálunk magyaroknál tényleg a bejgli a helyes :) A beiglit csak német nyelvterületen használják. Úgy mint a kuglóf. Németeknél meg ugyi gugelhupf. Már bocsi, hogy belepofáztam :D
2019. nov. 29. 07:41
 12/13 anonim ***** válasza:
0%
Nem fogadja el, mert rossz. az erdőség szót sem fogadja el, hogy csak egy példát említsek.
2019. nov. 29. 08:38
 13/13 anonim ***** válasza:

5én lesz fizu akkor megvesszük a szűzpecsenyét, mert 1799 ft kgja és azt lesütöm borskéregben tehát menni kell a héten a pennybe. Ez így viszonylag olcsó étel, mivel csak főtt-sült burgonya kell mellé. Biztos, hogy rántok ki csirkemellet úgyhogy belépünk a coopba is, ahol 999 ft a kgs ára.. Levest is szeretnék, de még gondolkodom, miből legyen. Szeretjük farhátból, tyúkból de sertésből is..csak ennyiféle húst nem akarok. Lehet, a farhátnál maradok. Szóval lesz húsleves v 2-3 db farháttal az íze miatt és borskéregben sült sertés szűzpecsenye, szezámmagos rántott csirkemell és krumplipüré, steak buri, franciasali valamint tervezek gyulai szeletet és zebra szeletet sütni. Szilveszterkor lencsét főzök füstölt hússal és csülköt sütök le pékné módra.

:)

2019. dec. 1. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!