Mit fogsz főzni a hétvégén?
Írnátok könnyen és gyorsan elkészíthető ételeket?
Annak is örülnék,ha leírod hogy mit ebédelsz ma, vagy melyik az az étel, amit legjobban szeretsz?
#1. Ezt a sertésborda receptet nem is ismertem, ahogy olvasom, hasonló lehet mint a vadas, csak zöldborsó is van benne. Köszönöm.
#2. Köszönöm a válaszodat, a kínait mi is szeretjük.
Minden este főzök magamnak vacsorát, sokszor kicsit ritkább/drágább alapanyagokból, de a legtöbb alapból van itthon, mert szeretem a keleti konyhákat és lassan összegyűlt hozzá mindenféle hozzávaló. Nem tudom milyen sorrendben, de a következőket tervezem főzni a napokban:
Kapros-citromos mártásos lazac
Csirke felsőcombból curry
Vöröslencseleves grillsajttal
Szűzpecsenye, még nem találtam ki hogy, esélyesen valami zöldfűszerrel hirtelen sütve
Mapo tofu nevezetű kínai tofupörköltszerűség
Shio Yakisoba, ez meg egy japán tészta sertéshússal, gombával, babcsírával, meg mindenféle japán konyhára jellemző ételízesítőkkel
Ha van hozzá otthon minden, ezek közül egyiket se nagy ördöngösség összedobni, fél óránál nem tartanak tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!