A sült libamájnak, miért van ilyen por, vagy inkább iszapos utóíze?
Egészben szoktunk libamájat sütni (pontosabban nagyobb darabokban, mert az ereket kiszedjük és lehártyázzuk) lassan, sütőben, tokaji aszúban, és ugye ha elkészült, kihűlt, kalácsra kenjük és elfogyasztjuk. Viszont sokszor érzem, mintha ilyen poros íz maradna utána a számban, ami feltapad a szájpadlásomra és körben a számba. Nem is tudom mihez hasonlítani!
Ez mitől lehet? Mit kellene másképp csinálnom?
amit megeszik az kapásból növényvédőszerrel kezelt, az ólakat, ketreceket is elővigyázatosságból sterilizálják permetezik, mivel nem kockáztatják a fertőzésveszélyt, és már napos korukban oltják őket ez 100%. Már a piacon sem lehet nagyon kapni pl olyan kiscsibét ami ne lenne oltva..
Hormont is kapnak.
Aki nem hiszi el az egy mesevilágban él.
Egyébként nem vagyok vegán, csak a tényeket írok le.
Amúgy amit megeszik az állat, az kiérződhet a húsán, máján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!