Véres a sertéshús, meg merjem csinálni?
Szia!
Igen,normális..ugyanis volt annak a szegény jószágnak vérkeringése is...
Nos,de hogy válaszoljak: ez normális dolog...mosd meg a húst(mindig megmosok minden husit felhasználás elött)ha nagyon zavarnak azok a pöttyök,szedd őket ki késsel..utánna a szokványos módon csináld a többit..sok sikert!
19L
Te jó ég!
Véres volt?
Vajon, hogy a francba kerülhetett bele?
A második vagyok.
Bocs a bunkóságért, hivatásos vagyok (mármint szakács, nem bunkó) ;P
Mielőtt leszúrnák a disznót, elkábítják (ne érezzen fájdalmat). Elektromos áramot vezetnek át az agyán (elektromos fogóval megfogják két oldalról a fejét a halántékánál), ami epileptikus sokkot idéz elő, és néhány percre elveszti az eszméletét, miközben a vérkeringése működik. Mire magához térne szegény, addigra elvérzett.
Ha nem megfelelő a fogó feszültsége, vagy nem megfelelően használják, okozhat erős izomgörcsöt, ami járhat bevérzéssel, általában a lapockában, de combban is. Ha a vallásod nem tiltja (akkor disznót sem ennél), nyugattan megeheted. :)
Nyilván, megugrotta egy másik vagy összeverekedtek, de az is lehet, hogy simán beütötte a lábát.
A második
Nyilván nem! Ha verekednek, összekarmolják egymást, általában csak a bőrön látszok, esetleg a bőr alatti szalonnában vannak hosszú vékony véraláfutás csíkok, csak az állat eső részén.
Ütésnyom szintén inkább csak a bőr alatt, vagy a comb felületén látszik, egy vagy kevés összefüggő bevérzés.
Comb belsejében okozhatja törés, ez szintén összefüggő és elég csúnya látvány. Feltűnőbb jelenség, ritkábban kerülhet üzletbe.
Amiről a kérdező beszél, ha jól sejtem az sok apró, kb 1/2 cm-es folt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!