Véletlenül makaróni tésztát vettem a Bolognai SPAGETTI-hez, megváltozik az íze ha azzal főzöm meg?
Életem első kajája, de össze kevertem a tésztákat, és rosszat vettem. Most nem merek neki állni mert félek hogy elrontja az ízét. Mit csináljak? A bolt nálunk már 10 kor bezárt.
Segítsetek légyszi. Barátomnak főztem volna.
25/L
Aranyos vagy, hogy így kétsége esel emiatt:)
Semmi különbség. A makaróni belül lyukas, a spagetti meg nem, ennyi a különbség.
Semmi gond nem lesz belőle. Viszont legközelebb készítsd inkább szélesmetélttel (tagliatelle), mert azzal az igazi. Igazából bolognai spagetti nem létezik, ha jól emlékszem arra, amit olvastam róla, akkor az angolok kezdték spagettivel csinálni a bolognai ragut. Olaszországban nem is kapnál ilyet. ;-)
És igen, azzal nagyon más, sokkal finomabb, én is meglepődtem, mikor először ettem így.
Spagetti meg makaróni között nem akkora a különbség. Mi azzal szoktunk viccelődni, hogy a spagetti az tulajdonképpen az, amit a makaróni közepéből kinyomtak. :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!