Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Véletlenül makaróni tésztát...

Véletlenül makaróni tésztát vettem a Bolognai SPAGETTI-hez, megváltozik az íze ha azzal főzöm meg?

Figyelt kérdés

Életem első kajája, de össze kevertem a tésztákat, és rosszat vettem. Most nem merek neki állni mert félek hogy elrontja az ízét. Mit csináljak? A bolt nálunk már 10 kor bezárt.

Segítsetek légyszi. Barátomnak főztem volna.

25/L

2019. nov. 9. 10:26
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Az ízét nem rontja el, kicsit vastagabb a tészta, az a különbség. Az én barátom észre sem veszi a különbséget kb
2019. nov. 9. 10:30
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Jó az azzal is,nyugodtan csináld meg.
2019. nov. 9. 10:31
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Csak a formája más, ugyanabból a tésztából van.
2019. nov. 9. 10:34
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Aranyos vagy, hogy így kétsége esel emiatt:)

Semmi különbség. A makaróni belül lyukas, a spagetti meg nem, ennyi a különbség.

2019. nov. 9. 11:12
 5/6 anonim ***** válasza:
89%

Semmi gond nem lesz belőle. Viszont legközelebb készítsd inkább szélesmetélttel (tagliatelle), mert azzal az igazi. Igazából bolognai spagetti nem létezik, ha jól emlékszem arra, amit olvastam róla, akkor az angolok kezdték spagettivel csinálni a bolognai ragut. Olaszországban nem is kapnál ilyet. ;-)

És igen, azzal nagyon más, sokkal finomabb, én is meglepődtem, mikor először ettem így.

Spagetti meg makaróni között nem akkora a különbség. Mi azzal szoktunk viccelődni, hogy a spagetti az tulajdonképpen az, amit a makaróni közepéből kinyomtak. :-D

2019. nov. 9. 12:46
 6/6 anonim ***** válasza:
79%
Ja, és arra nagyon figyelj, hogy ne főzd túl a tésztát. Az elronthatja.
2019. nov. 9. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!