Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit készítsek második fogásnak...

Mit készítsek második fogásnak babgulyás után?

Figyelt kérdés
Olyan kellene amit előtte lévő nap el lehet készíteni és mégis finom marad.
2019. nov. 6. 11:23
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Túrós csusza, valamilyen pite( almás, diós, túrós, mákos), rakott palacsinta, rizskoch.
2019. nov. 6. 11:27
 2/9 szlory ***** válasza:
100%

Túrós csusza, rakott krumpli (vagy más, rakott zöldséges megoldás a "jénai tálban" szépen eláll)

De szofisztikáltan a túrós csuszát tenném, sőt, helyzetet kimaxolod, ha a szalonnapörcöt aznap sütöd ki hozzá a tetejére, az pár perces meló, ha előtte felkockáztad és tiszta frissnek fog hatni az egész :D

2019. nov. 6. 11:30
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Mi az után csak sütit szoktunk enni (vagy azt se): lepény, rétes, ilyesmik.
2019. nov. 6. 11:32
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Krumplispogácsa. A tésztát elözö nap meg tudod csinálni, hütöben eláll, 10 perc alatt kisüthetö.
2019. nov. 6. 11:36
 5/9 anonim ***** válasza:
86%
palacsinta, túrógombóc, aranygaluska
2019. nov. 6. 11:42
 6/9 anonim ***** válasza:
37%

A palacsinta és a túrógombóc már nem olyan jó másnaposan.

2019. nov. 6. 11:50
 7/9 anonim ***** válasza:
79%
Sajtos pogácsa, grízes tészta. Utóbbit is el lehet készíteni előző nap, mikróban melegítve ugyanolyan finom, mintha frissen csináltad volna. Én már próbáltam, semmi különbség nincs. Vagy esetleg lehet kapni a Penny-ben fagyasztott "fornettis" pogácsákat, vagy lekváros, túrós, csokis kis rombusz alakú levelestésztát, kb. 20 db van egy zacskóban. Zsírpapírra teszed fagyott állapotban, megspricceled kevés vízzel, beteszed a forró sütőbe és 15-20 perc alatt készre sütöd. 20 perc sem fér bele aznap az időbe? Mert tényleg olyan íze van, mint a fornettisnek, friss, finom ropogós. (Csak azért ajánlom ezt, mert tényleg nem kell bajlódni vele szinte semmit.)
2019. nov. 6. 12:04
 8/9 anonim ***** válasza:
62%
Pogácsát előző nap megsütöd, amíg eszitek a babgulyást, sütőben-mikróban felmelegíted. Olyan lesz mint a frissen sült.
2019. nov. 6. 13:30
 9/9 anonim ***** válasza:
37%
Én túrógombócot szoktam csinálni. Én laktózmentesen csinálom mert arra is van igény.
2019. nov. 6. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!