Ha a húst alufólia helyett sütőpapírral takarom le, úgy jó lesz?
Valamikor én nem is használok alufóliát.
Attól még jó lesz.
Megoldható alufólia nélkül is, de tovább tart, gyakrabban kell megnézni és pótolni az elpárolgó vizet addig, míg olyan puha nem lesz a hús, hogy leválik a csontról.
Utána lehet nagyobb hőfokon megpirítani.
A sütőpapír nem erre való.
3.! A sütőpapír a tepsi aljára való, nem a tetejére.
1. voltam. Ha nincs, akkor több vizet tegyél alá, hogy megpuhuljon a hús. Macerásabb, de megoldható. Attól is függ, mennyire zsíros az oldalas, ha nem annyira, akkor tegyél alá zsiradékot is. Mehet a vízzel együtt. Ha puha a hús, akkor vedd magasabbra a fokozatot a sütőben, úgy megpirul.
Még egy ötlet. Ha van másik tepsid, de nincs alufóliád, akkor tedd rá a tetejére addig, míg puhul. Amikor kezd pirulni, akkor vedd le a felső tepsit, locsolgasd meg a zsiradékkal, süsd készre, így nem lesz száraz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!