Az alufólia nem gyullad meg, ha sütőbe rakom?
Az aluminum ,fem.....olvadaspontja 660 fok.....olvadaspontja 2050 fok forraspontja 2519 fok Celsius fokokban meghatarozva.
Az alufolia vekonyra hengerelt aluminium lemez,igy mint aluminum ,a fent emlitett homersekleteken hasonloan viselkedik.
Konnyen belathato tehat, -mivel a sutemenysutesehez hasznalt sutod nem kepes ,meg az olvadaspontot megkozelito homersekletet sem eloallitani-hogy az alufolia ,nem gyullad meg a sutoben,es alkalmas a sutobe tett dolgok lefedesere.
Ééééjjjjjjjjj!!!
Hát holélekén'?
Nekem egy régi gáztepsi van befedve dupla alufóliával, ez van a sütő alján.Időnként kicserélem, mert a kifröccsenő zsírtól elkoszolódhat, de soha nem ég meg semennyire sem, mivel az alufólia nem éghető anyag, csak hővezető.
A parázsban sült, alufóliába csomagolt krumplinál sem ég a fólia.
Először sütöttél, én megértem, ha nem tudhattad.
Minden feltett kérdésre adott válaszokból tanulhatunk, és ez nem korfüggő.Majd a gyakorlat hozza meg a hőn várt tapasztalatot.
Sok sikert a további konyhai tevékenységeidhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!