Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan kell jól elkészíteni?

Flora08 kérdése:

Hogyan kell jól elkészíteni?

Figyelt kérdés
A szakácskönyvben találtam egy receptet Magyaróvári csirkemell néven (csirkemell tepsiben sütve, rajta sonka-gomba és sajt). A leírás szerint ki kell bélelni alufóliával a tepsit, arra rátenni a csirkemellfilét, és úgy sütni. A kérdésem az lenne, hogy nem fog így ráragadni az alufóliára? Ti szoktatok így sütni? Nem jobb, ha kikenem a tepsit? A válaszokat előre is nagyon köszönöm :)

2015. jún. 29. 13:39
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Én csak kikenném inkább.

Ez hülyeség, hogy alufólia kéne alá :D ráragad valóban...

Ennyire nem kell ragaszkodni a recepthez.

Kend ki, én is úgy csinálok minden húst és isteni.

2015. jún. 29. 14:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Én az óvárihoz, és az összes ilyen un csőben sült csirkemellhez a hússzeleteket elő szoktam pírítani, mind a két oldalát szép pirosra. Így viszont nem ragad rá a fóliára, gyanítom a recept is ezt írja.

Ha nem sütöd elő, akkor valóban inkább vajazd ki a tepsit.

2015. jún. 30. 08:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszaitokat! :) Végül úgy csináltam, hogy megpirítottam egy kicsit a szeleteket, és ezután sütöttem egy kevés olajjal kikent tepsiben. Finom lett :)
2015. júl. 3. 15:36

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!