Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Kacsa zsírnak a bőrös, vagy a...

Kacsa zsírnak a bőrös, vagy a bőr nélküli háj a finomabb?

Figyelt kérdés
Ha csak zsírt szeretnék, tepertőt nem.

2019. okt. 22. 08:00
 1/3 anonim ***** válasza:
88%
A bőrös hájból finomabb a zsír. A bőrnélküli testháj a hasüregben van, nagyon sokszor nem teljesen tiszta és ez az illatán és az ízén is érződik.
2019. okt. 22. 08:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Le lett 0-va az 1-es válaszoló, pedig igaza van!

Vettem már én is úgy bőr nélküli hájat, hogy a kisütött zsírnak konkrétan belsőség szaga volt. A bőr nélküli háj hasüregből kerül ki,(belekről, zúzáról,stb) másutt bőr nélkül nem is nagyon van, legfeljebb még a torokbőr alatt. Aztán lehet szerencséje valakinek, hogy nincs szaga, vagy mellékíze, de ez lutri.


Tehát a konkrét kérdésre válaszolva, a bőrösből lesz a finomabb zsír, de ott bizony lesz tepertő.

Abból viszont kis mustárral, hagymával, sóval, borssal tudsz finom tepertőkrémet készíteni.

2019. okt. 22. 10:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi mindkettőtöknek, akkor bőröset veszek, mennek a zöld pacsik. :-)
2019. okt. 22. 12:42

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!