Melyik tortát szeretitek jobban?
Figyelt kérdés
Málnás túrótortát szeretnek készíteni. De nem tudom hogy mivel járok jobban, ha olyan receptet választok amiben van mascarpone vagy inkább anélkül lenne jobb ez a két íz? Házi receptet senkitől se tudtam kérni, így az interneten nézelődtem. De van ilyen is olyan is. Nehéz választani..2019. aug. 13. 16:17
2/7 anonim válasza:
Én nem szeretem a mascarponet, így én tejföllel és/vagy tejszínnel készíteném.
3/7 anonim válasza:
A mascaponesra szavazok. Attól nagyob fini krémes lesz.
4/7 anonim válasza:
Én ezt szoktam készíteni némi változtatással, minden korosztálynál elsöprő a siker. Annyira, hogy idén húsvétkor és 3 családi szülinapra is ezt kérték :D tényleg jó és könnyű elkészíteni.
A cukros lötty helyett, amit a piskótára kell kenni én egy kis lekvárt csináltam az adott gyümölcsből, amit választottam és azzal kentem meg. citromosnál mentával díszítettem, epresnél eperrel és meggyfavirággal, itt a krémbe is tettem jócskán epret, szép rózsaszínű lett. Kakaót nem tettem a tetejére.
Finom, könnyen variálható recept, ajánlom :-)
6/7 anonim válasza:
Imádom a mascarponet, úgyhogy azzal
7/7 anonim válasza:
Nekem az oreó torta a kedvencem,mindig azt kérek a szülinapomra (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!