Milyen ételekt tudtok elkésziteni egyedül? 25/F
Talán ha a kérdésben szerepelt volna, hogy a saját korosztályodat kérdezed.
Mert így, erre a kérdésre akár több millió ember is válaszolhatja, hogy akár 100 félét, vagy még többet is tud, csak össze kellene egyszer számolni. :))
Én 18 éves lány vagyok.
Recepttel bármit meg tudok csinálni, recept nélkül néhány ételt.
Ezek:
palacsinta, mindenféle tojás, saláták, pizza, főtt tészta (rászórva valami pl dió, mák, sajt és tejföl), egyszerűbb sütemények:Raffaello golyó, őszibarack (jó, ez bonyolult, de tudom mi van benne, és hogyan készül), piskóta tészta, keksztekercs, brownie, sült húsok, saslik, rizs, krumplipüré, gesztenye püré, meg tudok házi jégkrémet, turmixot csinálni😇
Azóta eszembe jutott, hogy nagyon jó szendvicskrémeket, és pástétomokat tudok csinálni, pl medvehagyma krémet, mogyoró krémet, padlizsánkrémet, és tojáskrémet
Illetve tudok Torillát csinálni
13-14-es
Mosolyogtam, mikor megláttam, hogy milyen finomságokat szeretsz csinálni. Tele van édességekkel és hízlaló dolgokkal! Lefogadom, hogy van egy kis felesleg rajtad. De tetszik a stílus, ahogy felsoroltad! Már csak egy finom spenót (nem egy menzai vacak!) vagy borsófőzelék hiányzik, egy-két rántott dolog (sajt, karfiol, gomba, töltött csirkemellek), ráadásnak egy kis juhtúrós sztrapacska (ami a nejem kedvence), csirke vagy marhapörkölt és bárki elvesz feleségül azonnal! Főnyereménynek tűnsz! (12-es voltam, akinek a nagyobbik lánya is 18 éves)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!