Milyen ételekt tudtok elkésziteni egyedül? 25/F
Ez nem a létszámtól függ, hanem az anyagi kerettől.
Nekem más korlátaim nincsenek. 42/F
Az, hogy mit tudok elkészíteni, nem túl pontos megfogalmazás, mert recept alapján elég sok mindent eltudnék, úgyhogy inkább azt írom, amit tényleg el is szoktam készíteni.
-levesek(húsleves, gulyásleves, borsóleves, bableves...)húslevesen még javíthatnék
-chilis bab; hagymás bab; sólet, jó ez utóbbit konzervből javítom csak fel, szóval nem ér
-pizza
-lecsó
-pörköltfélék(marha, sertés, paprikás csirke)
-paprikás krumpli
-egyszerű sült húsok, amiket csak befűszerezek/pácolok aztán mehetnek is a sütőbe(csirkemell, karaj,tarja főként)
-egyszerű "uncle bens"-es szószokkal készült ételek
-illetve mirelitek, amiket csak ki kell sütni, nem szeretek panírozgatni
Nagyjából ezek jutottak eszembe, biztos maradt ki, de olyan is van köztük, amit csak 1-2 szer csináltam(pl húsleves, azt annyira nem erőltetem). 25/F
19 éves korom óta főzök magunkra (párom, és én élünk együtt)
szóval elég sok mindent el tudok készíteni. Az egyik kedvenc hobbim a főzés lett :D
23/N
Emlékszem 14 évesen párolt borsó, tükörtojás volt a kezdet, azóta bármi. Ennek 20 éve.
34 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!