Megengedheti a családod, hogy ne főzzön hanem rendeljen?
Ketten vagyunk párommal, én ~ 180 000 ft-ot keresek, ő ~ 300 000 ft körül, neki vannak még korábról hitelei, azt ő fizeti.
Albérlet+rezsi 130 000 ft, felesben fizetjük. A bevásárlást, apróbb kiadásokat pedig éppen aki. Tehát közös kassza van, de mégis mindenkinek van külön költőpénze.
Hétvégente csinálunk nagyobb főzést, az kitart 3 napig. Többi napon ő általában kijár kajálni munkatársakkal, persze nem éttermekbe, max 2500 ft/kaja. Vacsorára általában hideget eszünk. Én viszont rendelni szoktam az interfoodtol kaját, ez a 4 napra kb 3500 ft szokott lenni. Tehát elég olcsó. Vacsora meg ugye hideg kaja.
1-es vagyok. Én is szeretek főzni, viszont nekem pl betegség miatt időre kell ennem, így este amikor hazaérünk a munkából, már nem tudom megvárni azt hogy főzzünk valamit.
Párom pedig később nem akar egyedül enni, így magára ő sem főz este. Azt meg egyik sem akarja hogy megvacsorázunk, bepunnyadunk, majd utána álljunk neki másnapra főzni.
Miért vagyok lepontozva???
Mi nem tetszik ezen a válaszon? A kérdésre válaszoltam.
Megengedhetjük, szerintem olcsóbb is, mint két emberre főzőcskézni (a kis kiszerelés mindenből drága, a kidobott kaja pedig a legdrágább), fejenként egy húszasból kijön a havi főétkezés nagyjából.
Na meg jelenleg nem is igazán tudnánk máshogy megoldani, reggel 6 és este 10 között nem vagyunk otthon, éjfélkor meg főzőcskézzen aki akar... :DDD
Fura a "miket szoktatok rendelni" kérdés. :) Mindenfélét, amit szeretünk. Én általában a vega menüt kérem, mert a húsra iszonyatosan finnyás vagyok, azt csak magamnak készítve eszem meg, meg néhány jó étteremben... ma például lencsefőzeléket ebédezek majd.
#8 vagyok
Hozzáteszem, egyébként mindketten nagyon szeretünk sütni-főzni a párommal, de hétköznap éjszakákon valahogy nincs már hozzá időnk/energiánk/kedvünk, megtartjuk hétvégi hobbinak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!