Mit tegyek a melegszendvicsbe?
Ma kaptunk egy régi, de még működő melegszendvics sütőt a koliba. Két szendvicset süt egyszerre. Sajnos eleddig még soha nem volt szerencsénk ilyen sütőhöz, így nem nagyon ismerjük a melegszendvicskészítés rejtelmeit, tulajdonképpen nem is nagyon ettünk még olyat, ugyanis vidékiek vagyunk.
Van itthon ugye kenyér, teavaj, vajkrém, kockasajt, piros arany csípős, üveges cékla, paprika, paradicsom, üveges zöldbab, ecetes uborka. Fűszerek: petrezselyemzöld, oregánó, bazsalikom, bors.
Hogyan tudnánk mindezek segítségével kipróbálni a melegszendvics sütőt, hogy ehető szendvicset kapjunk?
Hmmm..én is vidéki vagyok, de pont azt gondolnám, hogy "mi" többet eszünk melegszendvicset :D
Elsősorban lényeges, hogy milyen sütő, mert nem mindegy, hogy berakós, mint egy rendes sütő, csak kicsiben, vagy olyan, hogy belerakod a kenyeret és ráhajtod a tetejét.
Mert ugye a sütősbe nem kell másik szeletet a tetejére tenni, a ráhajtósnál meg erősen javallott :D
Azokból, amiket felsoroltál nagyjából bármi felhasználható, csak nem mindegy, hova. Magába a szendvicsbe én nem tennék mást, csak vajat vagy margarint (esetleg vajkrémet, de azzal nem a legjobb), meg sonkát és sajtot. Na most ahogy látom, két fő összetevő nincs, szóval ez így kicsit szegényes lesz.
Én ezekből megkenném vajjal a kenyeret, telepakolnám petrezselyemzölddel, kisütném, és megenném zöldséggel. Habár kicsit tömény lesz két kenyérszelet közt a semmi, szóval elsősorban pirítóson gondolkodnék ilyen felhozatallal.
4-es vagyok
Ezt így nem jelentheted ki!
Nekem Philips van és a használati utasításába kifejezetten így van írva, de felőlem ne tegyen, bánom is én!
7!
Külföldön elek, itt kb nemzeti étel a toasti, soha sehol, senki nem tett még zsiradékot a külső oldalakra
Nem fogok ezen vitatkozni!
Úgy csinálod te is és a Kérdező is, ahogy akarjátok és én is. (Soha nem égett el a szendvicsem)
Szép napot!
8-as!
".. soha sehol, senki nem tett még zsiradékot a külső oldalakra"
Akkor honnan az infód, hogy "xarrá" fog égni?:)
Én is teszek alá-fölé pici vajat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!