Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Tárkonyos csirkeragu levest...

Tárkonyos csirkeragu levest meg lehet csinálni hús nélkül?

Figyelt kérdés
Régen csináltam párszor, de amióta nem eszek húst, azóta nem. Szerintetek meg lehet úgy csinálni a levest, hogy nem teszek bele húst? Mármint ugyanolyan lesz az íze?
2019. szept. 12. 23:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
90%
Ugyanolyan biztos, hogy nem lesz. Kb. mintha túrógombócot akarnál csinálni túró nélkül.
2019. szept. 12. 23:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/13 anonim ***** válasza:
90%
Meglehet, de nem lesz ugyanolyan. :/
2019. szept. 13. 02:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/13 anonim ***** válasza:
91%
Meg lehet. Tárkonyos zöldségleves lesz.
2019. szept. 13. 06:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/13 anonim ***** válasza:
90%
Nyilván nem, hiszen akkor nem tárkonyos csirkeraguleves. Ha a kerdes, hogy lehet e tárkonyos zoldsegragulevest készíteni, akkor igen, simán. Az íze egyértelműen nem lesz oylan, mintámban hús van, de finom lesz.
2019. szept. 13. 06:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/13 anonim ***** válasza:
35%
Ha a tárkonyos zöldséglevesbe szójából, kölesből, kuszkuszból, hasonlókból kis gombócokat főzöl bele, kellően befűszerezve... nem lesz ugyan húsízű a ragulevesed, de akkor már közelebb állsz legalább kinézetre hozzá. Én kipróbálnám.
2019. szept. 13. 07:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/13 anonim ***** válasza:
68%

Én több éve készítek így levest mindenféle hús nélkül, nekem meg a családnak ízlik.

Viszont az utolsó által említett "húspótlások" szerintem (hangsúlyozom, hogy szerintem!) borzalmasak.

Próbáld ki, neked milyen hús nélkül, húspótlásokkal, és utána úgy készítsd, ahogy neked ízlik.

Én semmiféle állati terméket nem fogyasztok, a többiek azonban sokszor tesznek bele fél cm-es kockákra vágott sajtkockákat (NEM trappista, hanem normális)

KIpróbálni mindenképpen megéri, esetleg a füszerezéssel lehet még játszani, ha teszel bele 1-2 mokkáskanál sürített paradicsomot, akkor jobban közelít az eredeti ízvilághoz.

2019. szept. 13. 07:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/13 anonim ***** válasza:
87%
Én tárkonyos gombaragulevest szoktam néha csinálni, nagyon finom, és nem hiányzik belőle a hús.
2019. szept. 13. 09:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/13 anonim ***** válasza:
93%
Én gombával helyettesíteném a húst, minden mást ugyanúgy csinálnék.
2019. szept. 13. 09:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/13 anonim ***** válasza:
31%
Szerintem a gomba nagyon jó ötlet. Én eszem húst, de nagyon szívesen megenném hús nélkül is, ha gomba van benne helyette.
2019. szept. 13. 10:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/13 anonim ***** válasza:
87%
Burgonyakrém levest szoktam úgy csinálni, hogy tárkonyt teszek bele, meg tejszint. Mi szeretjük. Igaz, ez elég messze áll a csirkeragutól..
2019. szept. 13. 10:05
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!