Tárkonyos csirkeragu levest meg lehet csinálni hús nélkül?
Figyelt kérdés
Régen csináltam párszor, de amióta nem eszek húst, azóta nem. Szerintetek meg lehet úgy csinálni a levest, hogy nem teszek bele húst? Mármint ugyanolyan lesz az íze?2019. szept. 12. 23:46
1/13 anonim 



válasza:





Ugyanolyan biztos, hogy nem lesz. Kb. mintha túrógombócot akarnál csinálni túró nélkül.
2/13 anonim 



válasza:





Meglehet, de nem lesz ugyanolyan. :/
3/13 anonim 



válasza:





Meg lehet. Tárkonyos zöldségleves lesz.
4/13 anonim 



válasza:





Nyilván nem, hiszen akkor nem tárkonyos csirkeraguleves. Ha a kerdes, hogy lehet e tárkonyos zoldsegragulevest készíteni, akkor igen, simán. Az íze egyértelműen nem lesz oylan, mintámban hús van, de finom lesz.
5/13 anonim 



válasza:





Ha a tárkonyos zöldséglevesbe szójából, kölesből, kuszkuszból, hasonlókból kis gombócokat főzöl bele, kellően befűszerezve... nem lesz ugyan húsízű a ragulevesed, de akkor már közelebb állsz legalább kinézetre hozzá. Én kipróbálnám.
6/13 anonim 



válasza:





Én több éve készítek így levest mindenféle hús nélkül, nekem meg a családnak ízlik.
Viszont az utolsó által említett "húspótlások" szerintem (hangsúlyozom, hogy szerintem!) borzalmasak.
Próbáld ki, neked milyen hús nélkül, húspótlásokkal, és utána úgy készítsd, ahogy neked ízlik.
Én semmiféle állati terméket nem fogyasztok, a többiek azonban sokszor tesznek bele fél cm-es kockákra vágott sajtkockákat (NEM trappista, hanem normális)
KIpróbálni mindenképpen megéri, esetleg a füszerezéssel lehet még játszani, ha teszel bele 1-2 mokkáskanál sürített paradicsomot, akkor jobban közelít az eredeti ízvilághoz.
7/13 anonim 



válasza:





Én tárkonyos gombaragulevest szoktam néha csinálni, nagyon finom, és nem hiányzik belőle a hús.
8/13 anonim 



válasza:





Én gombával helyettesíteném a húst, minden mást ugyanúgy csinálnék.
9/13 anonim 



válasza:





Szerintem a gomba nagyon jó ötlet. Én eszem húst, de nagyon szívesen megenném hús nélkül is, ha gomba van benne helyette.
10/13 anonim 



válasza:





Burgonyakrém levest szoktam úgy csinálni, hogy tárkonyt teszek bele, meg tejszint. Mi szeretjük. Igaz, ez elég messze áll a csirkeragutól..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!