Tárkonyos csirkeragu levesbe ha tennék csülköt az feldobná, vagy furcsává tenné?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 23. 05:55
2/14 anonim válasza:
Igen, feldobná, a visszaesésnél csobban, állj kicsit hátrébb mert lefröcsöl.:-)
3/14 anonim válasza:
Feldobná, és amikor vissszaesik, akkor agyonütné!
Egy KÖNNYÜ levesben NEHÉZ FÜSTÖLT húst tenni rettenetes ötlet!
4/14 anonim válasza:
Nyers csülökből, ha tennél keveset talán nem vinné el a megszokott ízvilágot.
5/14 anonim válasza:
A csülök bármit feldob. Én a mákos tésztába, a bóléba és a dobostortába is szoktam tenni.
6/14 anonim válasza:
"Nyers csülökből, ha tennél keveset talán nem vinné el a megszokott ízvilágot."
HA te nem érzel különbséget a csirke és a (nem füstölt) csülök íze közt, akkor komolya problémák vannak az ízérzékeléseddel!
7/14 anonim válasza:
Akár nyers, akár füstölt, a csülöknek sokkal hosszabb fózési idő kell, mint a csirkének, úgyhogy inkább ne! Más ételhez használd inkább, pl. csinálj belőle egy jó kis székelykáposztát!
8/14 anonim válasza:
Elképesztő egyesek mennyire nem tudnak főzni.
9/14 anonim válasza:
A csülök fele csupa háj!!!
Most gondolj bele, a finom gyenge csirkehús leves tetején vastagon úszik a disznózsír, ami a csülökből főtt ki!
A csülköt főzd meg külön, a levét majd szárazbab leveshez, hasonlókhoz használd el, de a csirkehús levest ne tedd tönkre a csülökkel.
10/14 anonim válasza:
Finom lessz, akár a tökös-mákos rétes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!