1 éves szülinapi torta milyen ízü legyen?
Hat, az én gyerekem soha életében ki nem állhatta a csokit es az ismerettaegi korben is sok gyerek van, aki enm szereti.
De a te gy3rekedet te ismered, te tudod hoyg mit eszik már és mit szeret.n
Én is így gondolom, ahogy az előttem szóló leírta. 1 éves szülinapi torta a fotózás és a gyertyafújás-köszöntés miatt fontos, de az 1 éves alig eszik belőle. Nálunk régen a lányomnak anyu sütött csokisat tejszínhabbal, az unokámnak pedig úgy csináltattak. A formája a lényeg a kislányodnak, meg a mini tűzijáték, az íze tökmindegy neki. Nagyon imádnivalóak, ahogy rácsodálkoznak, de egy évesen még nem fogják fel. Megkóstolja, és kész. Olyan ízű legyen, amit a család szeret. Nálunk pl. még soha nem volt citromtorta, mert senki nem szereti. (Csak egy példa.)
Egyébként én is a csokis-banánosra szavazok. A küllem meg a fotók kedvéért kellenek, mert hát az első szülinap mégiscsak az első. Ha papírkép, ha insta, ha face. A három közül az elsőnek vagyok híve. Max. 1 kép a világhálóra, semmi több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!