1 éves szülinapi torta milyen ízü legyen?
Figyelt kérdés
Most lesz 1 éves a lányom, Micimackós tortát csinaltatunk neki, barátnőm cukrász. Az ízt viszont nem találtuk ki még, milyen legyen ami ízlik neki és eheti is 1 évesen?2019. szept. 9. 16:07
1/14 anonim válasza:
Majd én megmondom milyen íz ízlik a Te gyerekednek.
2/14 anonim válasza:
Mindenképpen valami gyümölcstortát csináltatnék neki. Eper, vagy barack, hasonló gyümölcsökből.
(Minél később ismerkedik meg a csoki, és társaival, annál jobb!) Szerintem.
3/14 anonim válasza:
A csokival nem nagyon löhetsz mellé.
4/14 anonim válasza:
"Minél később ismerkedni meg a csoki és társaiva, annál jobb"
Nem akarok kötekedni, de a gyumolcstorta is tele van cukorral. Úgyhogy teljesen mindegy, h milyen ízű a torta.
Én konkrétan gyümiset csináltam neki, de maamektol kapott csokisat, kinder buenosat is, amiben van mogyoró. Egyiktől se lett semmi baja. 😉
5/14 anonim válasza:
én bébikonzervet sűrítenék be zselatinnal
7/14 anonim válasza:
Gyömölcstorta. Vagy csokitorta 😊
8/14 anonim válasza:
Fiamnak volt csoki torta es joghurtos barackos is. Egyikbol sem evett egy ket falatnal tobbet. De a csokisbol jol kikente magat
9/14 anonim válasza:
Legyen banánízű. Micimackó sárga mint a banán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!