Ha romlott volt a tejszín mikor fogja kifejteni "áldásos" hatását?
Figyelt kérdés
Gyorsan kellett főznöm mert éhen akartam halni és minden mosatlant vacsora utánra hagytam. Nos így történt, hogy csak ekkor szúrtam ki mikor dobtam ki a tejszín dobozát, hogy lehet romlott volt, mert bár a dátum még nem járt le, de csomóban maradt az alján tejszín (nem tudom, hogy nem tűnt fel, mikor kiöntöttem). Az íze az ételnek jó volt, nem volt savanykás. Ha romlott volt, akkor ma este még rosszul leszek tőle? Merjek belőle holnap vinni ebédre melóba vagy kuka szerintetek? :( Nem szeretek ételt kidobni.2019. szept. 3. 18:54
1/3 anonim válasza:
A főzés a kórokik egy részét megöli. Kérdés, hogy akik maradtak, tudnak-e betegséget okozni, vagy lenyomja-e őket az immunrendszer.
Amennyiben lesznek tünetek, azok 1 napon belül kialakulnak.
2/3 anonim válasza:
A tejszínt az ember (már az értelmesebbje) felrázza kibontás előtt, és akkor nem válik szét a hígabb, és a sűrűbb része.
3/3 anonim válasza:
Az a tejszín nem romlott volt, csak nem volt felrázva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!