Jól bevált pizza tèszta receptet irnátok?
Víz, liszt, élesztő, só.
A hiba amit elkövettél: Olyan receptet használtál, ami csak kemencében sült pizzához jó. Azokat nagyon magas hőfokon sütik, rövid idő alatt, így nem szárad ki a tészta. Ez ellen úgy tudsz védekezni, hogy a tészta alját elősütöd egy serpenyőben (ha van pizzaköved, az még jobb), és olíva olajat is teszel a tésztába ha nem volt. Ezen felül tehetsz bele egy szem főtt, hámozott krumplit is, bár így nyilván nem az igazi nápolyi pizzatésztát fogod kapni eredményül.
Tejbe futtasd fel az elesztot ezt add liszthez + so + keves olaj + viz
En igy csinaltam es puha, vastag tesztaja lett:)
Langyos vízben felfuttatod az élesztőt, só, majd liszt. Ha megkelt, kész a tészta.
Az "eggyett" helyett "egyet" könyörgöm! Égeti a retinámat a szr helyesírás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!