Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Jól bevált pizza tèszta...

Jól bevált pizza tèszta receptet irnátok?

Figyelt kérdés
Az interneten van fent sok nem tudom melyik lenne jó, eggyett kiprobáltam es sütès után nagyon kemèny lett.
2019. aug. 30. 20:46
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Víz, liszt, élesztő, só.


A hiba amit elkövettél: Olyan receptet használtál, ami csak kemencében sült pizzához jó. Azokat nagyon magas hőfokon sütik, rövid idő alatt, így nem szárad ki a tészta. Ez ellen úgy tudsz védekezni, hogy a tészta alját elősütöd egy serpenyőben (ha van pizzaköved, az még jobb), és olíva olajat is teszel a tésztába ha nem volt. Ezen felül tehetsz bele egy szem főtt, hámozott krumplit is, bár így nyilván nem az igazi nápolyi pizzatésztát fogod kapni eredményül.

2019. aug. 30. 21:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
2019. aug. 30. 21:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Tejbe futtasd fel az elesztot ezt add liszthez + so + keves olaj + viz

En igy csinaltam es puha, vastag tesztaja lett:)

2019. aug. 30. 21:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm holnap ki probálom ☺
2019. aug. 30. 22:12
 5/6 anonim válasza:
74%
Tömlős sajt,átéti víz,toás,pizzakém
2019. aug. 31. 11:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:

Langyos vízben felfuttatod az élesztőt, só, majd liszt. Ha megkelt, kész a tészta.

Az "eggyett" helyett "egyet" könyörgöm! Égeti a retinámat a szr helyesírás.

2019. aug. 31. 22:37
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!