Vastag tésztás pizza recept ami bevált?
Figyelt kérdés
2013. jan. 25. 15:53
1/2 anonim válasza:
Mi is azt szeretjük,én egy krumplit összevagdosva annyi vízben megfőzök,amennyi ellepi,só nélkül.A levében hagyom langyosra hűlni,akkor teszek bele 1 mokkáskanál cukrot,összetöröm vagy botmixerrel turmixolom és megy bele egy fél élesztő.Míg ezeket csinálom,kb 35 deka lisztet megsózok,oreganoval vagy tetszés szerinti fűszerrel megkeverem,kb 1 dl zsiradékkal-én étolajjal szoktam-összemorzsolom,a végén belekeverem az élesztős krumplinak azt a részét,ahol az élesztő felfutott, plusz annyit a levéből,amennyitől jó rugalmas tészta lesz.Általában mindet felveszi, de nem mindíg,azért írtam így.Ez egy gáztepsi méretre elég.Kb másfél cm vastagra fog feljönni.A tetejére meg azt teszel,amit szerettek.NEm szoktam elősütni,egyből készresütöm minden kellékkel,jó forró sütőben,kb 200 fokon.Akkor jó,ha látod, hogy a tészta széle színesedik.Ilyenkor lekapcsolom a sütőt és még hagyom benne 5 percig.Remélem,szimpatikus lesz neked is.
2/2 anonim válasza:
Rakhatsz rá békönt, amit előtte egy kis olajon megdinsztelsz. Lila hagymát....
Ezt a tejfölöst alapút jobban szerem, mint a paradicsom szószosat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!