Villanytűzhelyre mennyire nehéz átszokni gáz után?
Most gáztűzhelyünk van, utáljuk rendesen, de már megszoktuk, tudjuk mi hogy viselkedik rajta. Hamarosan költözünk, az új helyen villanytűzhelyünk lesz.
Nehéz átszokni? Van valami tudnivaló, amire figyelni kell? A "kis láng", "nagy láng" hogy működik ezeken? Gondolom fokot lehet beállítani, vagy pedig fokozatok vannak, de honnan tudhatom, hogy a "kis lángon" az hány fokot, milyen fokozatot jelent?
Van jelentősége, hogy a miénk beépített lesz (tehát külön főzőlappal), vagy ugyanúgy működik, mint a különálló?
Máshogy fő az étel? Gondolok itt arra, hogy gyorsabban/lassabban, hogy kezd odakapni, stb?
Bocsi, ha buta kérdések, de őszintén szólva nem láttam még használatban villanytűzhelyet. :)))
(A főzésre gondolok, a sütőnk eddig is villanyos volt, most a főzőlap érdekelne.)
Az átszokás idöbe telik, mert másként müködik, mint a gáz, de ha megszoktad, akkor sokkal jobb használni.
Persze nem mindegy, milyen konkrétan a villanytüzhely, mert több féle van, ha tipust vagy képet tudsz róla feltenni, akkor könnyebben lehet tippeket adni.
Köszi! :)
Sima kerámia lesz, nem indukciós!
A pontos konkrét modellt még nem választottuk ki.
Nem szeretném kicserélni az edénykészletünket... (Új edények, de alig 1-2 használható indukcióson közülük.)
Köszi a válaszokat!
Semmiképp se kerámiát válassz, az indukciós sokkal jobb.
Nekem van mindkettő, de mióta az indukciósat beüzemeltem, a másik a "sarokban" pihen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!