Kekszes alapú tortát el lehet úgy készíteni, hogy nem csak az alja lesz kekszes réteg, hanem több ilyen is?
Figyelt kérdés
Nem nyomja/lapítja szét a krémet? Vagy hogyan lehetne ezt kivitelezni?2019. aug. 20. 18:39
1/4 anonim válasza:
Szerintem egyrészt attól függ, mennyire stabil krémet raksz közéjük, ill. az is, hogy a krém milyen vastag.
Nézz szét ezek között:
2/4 A kérdező kommentje:
Itt azért van választék, tényleg, köszönöm, átnézem, mi lenne a legideálisabb az elképzeléshez.
Nutellás krém lenne amúgy, mascarpone-val, pont a stabilitás miatt nem tejszínnel. A több kekszréteg meg azért fontos, mert be lesz vonva az egész marcipánnal.
2019. aug. 20. 19:18
3/4 anonim válasza:
A mascarponéból átveszi a keksz a nedvességet, és átpuhul, nem lesz gond. De előző nap kell elkészíteni pont azért, hogy legyen ideje átpuhulni.
4/4 anonim válasza:
Ha darált kekszből és vajból van az alap, olyan nem tudsz közé is rakni. De sima kekszet szoktak. Van több olyan recept is, aminél kétfajta krém között van keksz. Pl. Háromszoros élvezet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!