Nyáron kaptam egy hullámospapagájt. A kalitka alján lévő papírt szokta tépkedni, de úgy, hogy ahol dupla réteg is van, ott már a kalitka alja látszik, és egy elég méretes papaírlyuk. Miért csinálja?
Figyelt kérdés
Unalomból? bár, nem mondhatnám, hogy unatkozna, mert nyáron is csinálta, mikor itthon voltam Vele, és beszéltem hozzá, tanítgattam... most meg egész nap szinte kint repkedett, visszatettem, hogy egyen, aztán újra kijött, és mikor megint bement, már rögtön tépkedni ment. ez vmi hobby nála? xD2011. okt. 1. 21:09
1/5 anonim válasza:
Unatkozik-tépkedi-ez izgalmas-megszokta. Leszoktatni nem tudod. De a madárhomok a kalitka alján nem lenne hülyeség, és nem egy drága dolog. Emellett az emésztésének is jobbat tesz, mint a tintás papír..
2/5 krameri válasza:
úgy van ahogy első mondja. Játékból tépkedi csak.
És elég fontos, hogy homok, sóder legyen alatta, mert a madarak emésztéséhez szükséges.
Így elég naponta 1szer kilapátolni csak a kakikat, teljes alomcsere meg hetente elég.
3/5 anonim válasza:
mindegyik ezt csinálja. ahol papirt lát azt szétrágja. de a ruhát is. a posztereidet.nekem folyton a polomat, zoknimat rágta ha épp rajtam mászkált. nem unatkozik, neki ez élvezet.a virágokat is szereti megrágni vigyázz vele.
4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! Homok is van a kalitka alján :)
2011. okt. 2. 12:34
5/5 anonim válasza:
Unatkozik. De nekem 15 papagájom közül az egyik csinálta és mindig vitte a tojónak....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!