Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Hullámospapagájt lehet egyedül...

Hullámospapagájt lehet egyedül tartani?

Figyelt kérdés
Előre is köszönöm a válaszokat!
2010. aug. 4. 16:09
 1/6 anonim ***** válasza:
nem
2010. aug. 4. 16:12
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem, csak ha van lakótársad, élettársad, vagy a szüleiddel élsz.
2010. aug. 4. 16:13
 3/6 anonim ***** válasza:
Persze hogy lehet. Sőt, könnyebb kézhez szoktatni, beszélni tanítani ha egyedül van. Nekem volt egy szelíd, kézhez szokott papagájom. Aztán vettem mellé egy másikat, és elvadult, idióta lett. Ha csak közelítettem felé, már össze-vissza vergődött a ketrecben. Meg is utáltam érte szegényt :-(
2010. aug. 4. 16:15
 4/6 anonim ***** válasza:

Jajj de dinkák vagytok!!! :S A kérdező valószínűleg úgy értette, hogy nem párossával...

A válaszom igen. :) Lehet, nekem is évekig egyedül volt a madaram, aztán később vettünk hozzá 1 párt, de nem volt túl jó ötlet, mert nem tudtak meglenni egy kalitkában... Az a papagáj, amelyik régebb óta megvolt, ő volt a domináns és elkezdte bántani az "újat", elég csúnyán, vérzett is, úgy kicsipkedte! :S El kellett őket különíteni... Persze más a helyzet, ha eleve úgy veszed meg, hogy párban vannak, akkor összeszokott párosról van szó, akkor nem lesz gond. De lehet egyedül is! :)

2010. aug. 4. 16:18
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2010. szept. 30. 10:18
 6/6 anonim ***** válasza:
Lehet, de csak akkor, ha sokaT VAN FOGLALKOZVA VELE.
2018. jún. 7. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!