Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Ma etetés közben elrepült a...

Ma etetés közben elrepült a fiú nimfám és a lány egyedül maradt. Szerintetek hogy viseli majd?

Figyelt kérdés
Aggódom érte....Sokáig hívogatták egymást,fent volt a fiú nimfa a fán...Reménykedtem,hogy a lány haza hívja,de nem...Hogy fogja viselni az egyedüllétet a lány madár?Van vkinek hasonló tapasztalata?:(
2011. aug. 22. 18:52
 1/10 anonim ***** válasza:

Adj neki 2 hét gyászidőt és vegyél neki egy párt.

Azt fogja hinni, hogy visszajött.

2011. aug. 22. 19:13
 2/10 anonim ***** válasza:
Hát, igen...ez a legésszerűbb ötlet, hacsak nem fogod el a hímet :S
2011. aug. 22. 19:15
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat...nem hiszem,hogy be tudnám fogni...Amikor elrepült még jó háromnegyed óráig hallottam a füttyét,de ráadásul most el is utaztunk...a szomszédot kértem meg,hogy figyelje...most beszéltem vele,azt mondta már nem is hallja...Tettem ki a kalitka tetejére enni,inni,hátha hazajön enni...
2011. aug. 22. 19:25
 4/10 anonim ***** válasza:
Mindenesetre sok szerencsét hozzá :))
2011. aug. 22. 20:36
 5/10 A kérdező kommentje:
Háááááát,köszi...
2011. aug. 22. 20:48
 6/10 anonim ***** válasza:
Ha van egy kisebb kalitkád tedd bele abba a lányt,a nagy kalitkába tedd bele és a nagy kalitka ajtót nyisd ki,hát ha visszarepül a fiú,ha nem talál élelmet,akkor visszafog menni.
2011. aug. 24. 11:04
 7/10 A kérdező kommentje:
Még mindíg it van a közelben...beszélgetnek a lánnyal,de nem jön vissza...:(Fent van a fenyőfán...
2011. aug. 24. 11:44
 8/10 anonim ***** válasza:
...valahogy le kéne szedni....egyszer mi is találtunk a ház előtti fán egy hullámost, és lepkehálóval sikerült befogni (sőt, az még el is volt vadulva) De csak akkor próbáld meg befogni, ha biztosan tudod, hogy menni fog, mert nem lenne jó, ha elrepülne :S
2011. aug. 25. 08:53
 9/10 anonim válasza:

Képzeld, nekem is van 2 nimfám. Az egyik nagyon régóta megvan, 15 éves lehet kb.. Szabadon vannak a szobában, és az egyik egyszercsak kirepült a bátyám után, és elrepült. Nem is hallottuk. Aztán másnap mentem át a 4. szomszédhoz, elpanaszoltam neki, hogy mi történt, és megörülve újságolta, hogy találtak egy papagájt nemrég. És a mi papagájunk volt :) Előkerült.

Kb. 1 hónapja a másik papagáj is elrepült :( Vittem ki levegőzni az udvarra, elejtettem a kalitkáját, és huss... elrepült. Olyan sokáig hallottuk, a szomszéd iszonyú magas fáján tanyázott, nem tudtunk sehogy hozzáférni. Csak néztük és hívogattuk. Éjszakára kint maradt a kalitkája étellel, innivalóval, de nem jött vissza.

Másnap csengetnek, szintén egy sokadik szomszéd... visszahozta :) Tudták, hogy nekünk van ilyen papagájunk, és visszahozta nekünk! :)

Annyit gondolkodtunk rajta... ilyen szerencsét... kétszer is :)

Hátha neked is hasonló módon kerül elő a Drága :)

Sok szerencsét kívánok!

Azért írhatnál, ha van valami fejlemény :)

2011. aug. 25. 22:39
 10/10 A kérdező kommentje:
Sajnos nem került elő...:(Nektek nagyon nagy szerencsétek volt,hogy kétszer is előkerült...:)Vettem a lánynak egy párt,de egyenlőre jobban ragaszkodik az új madár hozzám,mint a lányhoz...most is itt ül a vállamon,igazából le sem tudom vakarni magamról...:)Remélem azért a lány madarammal is összehaverkodik idővel,elvégre neki vettem...:))
2011. aug. 30. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!