Ma etetés közben elrepült a fiú nimfám és a lány egyedül maradt. Szerintetek hogy viseli majd?
Adj neki 2 hét gyászidőt és vegyél neki egy párt.
Azt fogja hinni, hogy visszajött.
Képzeld, nekem is van 2 nimfám. Az egyik nagyon régóta megvan, 15 éves lehet kb.. Szabadon vannak a szobában, és az egyik egyszercsak kirepült a bátyám után, és elrepült. Nem is hallottuk. Aztán másnap mentem át a 4. szomszédhoz, elpanaszoltam neki, hogy mi történt, és megörülve újságolta, hogy találtak egy papagájt nemrég. És a mi papagájunk volt :) Előkerült.
Kb. 1 hónapja a másik papagáj is elrepült :( Vittem ki levegőzni az udvarra, elejtettem a kalitkáját, és huss... elrepült. Olyan sokáig hallottuk, a szomszéd iszonyú magas fáján tanyázott, nem tudtunk sehogy hozzáférni. Csak néztük és hívogattuk. Éjszakára kint maradt a kalitkája étellel, innivalóval, de nem jött vissza.
Másnap csengetnek, szintén egy sokadik szomszéd... visszahozta :) Tudták, hogy nekünk van ilyen papagájunk, és visszahozta nekünk! :)
Annyit gondolkodtunk rajta... ilyen szerencsét... kétszer is :)
Hátha neked is hasonló módon kerül elő a Drága :)
Sok szerencsét kívánok!
Azért írhatnál, ha van valami fejlemény :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!