Milyen állaga lenne egy olyan tojásnak, amit egy éjszakán át főztek?
Eredmény: keményebb lett a fehérje, majdhogynem olyan mint azok az átlátszó gyümölcszselék amiket lehet venni, ruganyos
A sárgája semmi extra, kicsivel intenzívebb az íze
A 23:15-ös válaszolót természetesen jelentettem, ahogy meg is érdemli az intelligens beszólása révén
Legközelebb megpróbálom valahogy tovább csökkenteni a hőmérsékletet, és valamilyen fűszeres vagy olajos vízben főzni, kíváncsi vagyok mi hatolhat be egy tojásba a héján keresztül és mit szűrhet ki a porózus, meszes héj és az erős hártya rajta
Esélye sincs hogy bármi is meggyulladjon: lefedve csináltam őket a biztonság kedvéért egy akkora fazék vízben ami egy nap alatt nem párologna el, és semmi éghető nincs a közelben: ha a víz le is párologna, akkor se jutna oxigénhez a fedett fedél miatt, és éghető anyag sincs a főzőlap felett/közelében
Szóval ennyit arról hogy egy barom lennék amiatt mert szeretek kísérletezni ezzel
Legközelebb hamuban próbálok meg főzni tojásokat a héjukban, az is foglalkoztatja a fantáziám hogy mi sülne ki belőle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!