Paradicsomlé receptek?
Nem merek nekikezdeni. Bevált, régi és hagyományos receptek kellenek tudom, hogy van kereső is.
Na-benzoát van itthon. Picike tartósítószer menne bele.
Én 40 éve a következőképpen teszem el a paradicsomot:
Alaposan megmosom, felaprítom, főzöm, a forrástól számítva negyedórát, utána átpasszírozom egy ilyennel:
Utána üvegekbe töltöm és kidunsztolom egy faládában, egy régi paplan között.
Semmi egyéb fakszni.
Nem szoktam ízesíteni, teljesen natúr.
Tartósítószert tehetsz bele, én nem szoktam, de ez már az én felelősségem, ha megromlik. (Nem szokott:)
Ha sűrűbbet akarok,nem ivólét, akkor nagyon érett Lucullusból készítem.
3-as vagyok, a kényeget lehagytam!
Az átpasszírozott lét ismét felforralom és főzöm még nagyjából negyedórát. És úgy forrón megy az üvegekbe.
Pontosan úgy készítem mint a # 3-4, csak én kevés sóval és zellerzölddel ízesítem , és ilyen [link]
Passzírozót használok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!