Lehet karalábét rántani? Kóstoltátok már?
Figyelt kérdés
2010. júl. 12. 18:47
1/7 anonim válasza:
Én már készítettem rántott karalábét!Nem volt rossz,de nem ájultam el a gyönyörűségtől!A répával ugyan úgy!:)
A zeller és a paszternák viszont kiváló!Szerintem!:)
2/7 anonim válasza:
Nem éppen rántani való a karalábé meg kell főzni hiszen nem sülhet meg panírban.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi:)A zellerről már hallottam,még nem próbáltuk de ha tényleg fincsi akkor csinálok:)
2010. júl. 12. 19:05
4/7 anonim válasza:
18:56-os: már hogyne sülne meg a panirban? Gakorlatilag minden zöldségféle ( a karfiol kivételével) megsül, nem kell elöre megfözni.
A karalábé egyébként akkor lesz finom, ha elötte kicsit erösebben sózod, egyébként elég iztelen marad.
5/7 A kérdező kommentje:
Oké:)
2010. júl. 13. 13:24
6/7 anonim válasza:
Az első vagyok
Az a tuti ha leforrázod a hasonló zöldségeket(karalábé,zeller,kelkáposzta,répa,brokkoli,karfiol,stb.).
Ez annyit tesz,forrásban lévő sózott vízbe főzöd 3-4 percig,hogy elvegye a vad zöldségízt,és némileg puhuljon.Hűteni,megsütni.Aztán megenni!:D
7/7 A kérdező kommentje:
Péntek lesz a nagy nap :)Köszike a tanácsokat,megfogadom mindet:)
2010. júl. 14. 18:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!