Egy étel sűrítésénél mitől függ hogy elég lisztszórás hozzá, vagy hogy muszáj alkalmazni a rántás/habarást?
Figyelt kérdés
2019. aug. 1. 21:55
2/8 anonim válasza:
Étel sűrítéséhez, ha olyan, alkalmazhatsz étkezési keményítőt vagy főtt krumplit is. (Pl. krémlevesekhez)
3/8 anonim válasza:
Semmiféle sörítés nem "muszáj", emellett a sürítés módja leginkabb megszokás kérdése, aúgy süríted, ahogy neked tetszik, vagy ami neked egyszerübb. Ízben nem sok eltérés van köztük.
4/8 anonim válasza:
2-3, légyszi a kérdésre... Senkit nem érdekel se a krumpli, se az, hogy muszáj vagy nem sűríteni.
A kérdés az, ha sűrítik, mitől függ, hogyan.
Kérdező, lisztszórással nem lehet mindent sűríteni; van, amibe kell a zsiradék utólag(azt rántják); van, amibe tejföl/tejszín, azt habarják.
5/8 anonim válasza:
Ha párolod lisztszórás, ha főzöd rántás vagy habarás.
6/8 anonim válasza:
4-es: válaszoltam a kérdésre, csak nem figyelmesen olvasod a válaszokat!
" a sürítés módja leginkább megszokás kérdése, úgy süríted, ahogy neked tetszik, vagy ami neked egyszerübb. Ízben nem sok eltérés van köztük."
7/8 anonim válasza:
egyedül Tőled..milyen sűrűre akarod
8/8 A kérdező kommentje:
ha étkezési keményítőt alkalmazok az csak olyan kocsonyásan tudja megoldani mint a kínai ételeknél van?
2019. aug. 3. 19:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!