Melyik az az étel amelyiket kifejezetten nem kedvelsz elkészíteni?
Hagyma. Vörös-, lila-, újhagyma, tökmnidegy. Mindenféle praktikával próbálkoztam már, de állandóan csorog a könnyem tőle.
Ami gáz, mert amúgy imádom, lecsóba, rántottába, zsíros kenyéren, salátába, hmm...
Nokedli- egy csomó koszos edény van utána, amit kézzel el kell sikálni utána.
Sült hal- rettentő büdös a konyha utána
Páromnak májat főzni... Az a szag...
A mama meg a szalon tüdőt szereti. De rohadt büdös
Az a gond mire meg fözöm behányok
Nokedli
Meg a nyers húst fogdosni, vágdosni. (sertésmáj pláne, mint egy gyilkossági helyszín)
1-es
Mondom a tuti technikát könnyezés ellen.
Leülsz az asztalhoz , mellé állítasz az asztalon egy ventilátort és az szépen oldalra elfújja a hagyma gázokat.
A legjobb ha egy hűtő-fűtő ventilátort használsz.
Nyáron hideget, télen meleget fúvatsz vele és örökre elmúlt a könnyezés.
Nálam nyáron egy padlón álló ventilátor fújja el a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!