Ételek, italok - Gyakori kérdések
Finomfőzelékhez milyen feltétet csinálnak ha nem akarok szimpla húst sütni? Ti mivel készítitek?
Sütés, főzés
Sütés, főzés
10
Pálinkának akarom kifőzetni a meggyet, cseresznyét, szilvát. Ki kell ezeket magozni hozzá?
Bor, sör, röviditalok
Bor, sör, röviditalok
3
Ha házilag készítem a gyrost és hozzá a pitát. Akkor a pitát ahogy írja a recept kisütöm mindkét oldalát. De hova kell tölteni a húst mert azt nem értem. Belekell...
Sütés, főzés
Sütés, főzés
3
Meggylekvárhoz hogy méritek a cukrot? (Abban az esetben, ha semmiféle tartósítószert és zselét, egyebet nem tesztek bele, csak a cukorral és dunsztolással tarósítotok. )
Konyhai praktikák
Konyhai praktikák
4
Három órán át pároltam 2 fej vörös káposztát. Nagyon nehezen puhult meg, ráadásul keserű lett, nem is tudtam eltüntetni a keserűséget. Hogy lehet ez?
Sütés, főzés
Sütés, főzés
3
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!