Milyen bort mivel jó keverni?
A vörösbort kevés rummal (csökkenti a sav/alkohol arányt, növeli az erejét, és kellemesen édessé teszi), fehérborhoz pedig szerintem nincs jobb a bodzánál és gyömbérnél, de kevés vodka is jó hozzá. A kevés kb egy felest jelent fél literenként.
Persze ha olyan borokról beszélünk, amik egyébként nem túl jók.
Köszi a választ. AKkor szerinted tonikkal ne próbáljam ki?
Nem szeretném alkohollal keverni az alkoholt:D azért, mert amugy se nagyon bírom azét is szeretem inkább keverve.
Colával és gyömbérrel milyen arányban keverjem?
Szerintem egyszer mindent érdemes kipróbálni, ami jó ötletnek tűnik. Nyugodtan keverj hozzá tonikot!
Én is így tapasztaltam ki, hogy hogyan lehet röhejesen alacsony áron finom italokat keverni. Mondom ezt úgy, hogy igen drága italokkal is foglalkozom.
"Hossszúlépés"-nek nevezik (nem fröccs), amikor a fehér borhoz 1/3-ad rész szódát adnak.
Ezt általában nem minőségi, inkább u.n. asztali borokból készítették.
No a Debrői Hárslevelű egészen fincsi (szerintem) hosszúlépésnek. (
Könnyű nyári ebédet leöblíteni vele, pl. egy kis csirkepörkölt nokedlivel.)
nálunk az alkeszok a Tecsóban vesznek 2 literes pet palackos fehér bort ,és egy boleró őszibarack port öntenek bele,nagyon finom lesz, megkínáltak és tényleg szupi
Mi mindent kipróbáltunk! Ami a legjobban bejött:
Fehérbor + (szénsavas) narancslé
Fehérbor + (szénsavas) kiwi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!