Hubertust mivel lehet keverni?
Figyelt kérdés
Töményen is szeretem, de most kipróbálnám keverve.
Cola esetleg ?
2011. dec. 8. 17:02
3/11 anonim válasza:
ne higítsd, inkább turbózd:) egy kis rummal isteni!
6/11 Phoney válasza:
Bénédictine helyett használhatod koktélokban, ha kb másfélszer annyit teszel belőle. Persze a Bénédictine százszor jobb, de a jellege ilyesmi.
pl ezekhez
de a google kidob sokkal többet is.
8/11 doboszoli válasza:
Úgy értettem, hogy egy Hubi, egy kis sör mellé...D)
9/11 mustafa33 válasza:
Doboszolinak. Nem. Bele a félliteresbe. Óvatosan beleereszteni poharastól. Úgy hogy a hubertusz benne maradjon a féldecisben. Valaki "tengeralatjárónak" hívja, valaki búvárfröcsnek. A szlovákok utopenyecnek azaz vízihullának. (a valódi cseh "utopenec" az nem ital, az ecetes, hagymás lében eltett szafaládé, az olyan rövid vastag kolbászka, a belseje virsliszerű szalonnadarabokkal. Jól lehet rá inni és minden rendes cseh kocsmában nagy befőttös üvegekből árulják)
10/11 anonim válasza:
Én a Jägert, Hubertust semmivel se szoktam keverni, mert magukban is finomak, de ha mindenképp keverni akarod, akkor szerintem is kóla, almalé, esetleg ice-tea.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!