Hogy lehet alkoholokat keverni?
Úgy érted,ilyen ütős,alkoholos koktélt akarsz keverni?
Mid van hozzá?
Annak külön művészete van,hogy mit mivel szabad-lehet keverni...
Ihatsz. Bármit ihatsz. Annyi, hogy befosol. De ha 1 féléből iszol sokat (pl. vodka narancs arós vodkából) ugyanúgy befosol. :)
Amúgy az alkohol, az alkohol, szerintem sokan túlmisztifikálják ezt a keverés dolgot. Nincs olyan nagy jelenősége.
Olyan esetben csap szét, ha mondjuk rövidezel, és rátolsz egy üveg pezsgőt. Vagy ha pancsolt gagyikat iszol, ami önmagában is gyilkos.
Vagy ha hányós vagy, és túl sokat iszol, és előre láthatólag tervezetten kidobod a taccsot, akkor mellőzd a keserű dolgokat (unikum-sör) mert visszafelé olyan keserű, hogy mentális traumát okoz.
A párlatok keverése igazából nem nagyon okozhat gondot. Én jellemzően összevissza keverem a töményeket, de nem iszok minden 15 percben egyet, és láss csodát, nem történik semmi.
Szerintem az a gond a keveréssel, hogy a többféléből több esik jól, mintha ugyanazt kell innod egész este... az egyfélénél hamarabb észreveszed, hogy már elég volt.
Legfeljebb a bor, sör és likőr okozhat ilyen gondot (főleg, ha tojás, tejszín, stb. van benne).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!