Melyik a kedvenc McDonaldsos ételetek?
Figyelt kérdés
Én eddig sajtburgert,BigMac-et,McFarmot és McChickent ettem és szerintem a McChicken a legjobb.2012. jún. 29. 23:25
1/15 anonim válasza:
Nekem a sajtburger. De a sültkrumplijukat is nagyon szeretem
2/15 anonim válasza:
Én csak sajtburgert eszek ott, meg asszem McChicken-t, vagyis amit délelött adnak, de azt is csak azért, mert sajtburgert nem lehet kapni 11 elött:D
5/15 anonim válasza:
Mc chicken. Imádom, mert/és mindig ugyanaz az íz!
6/15 anonim válasza:
Eddig még csak sajtburgert ettem ami finom meg minden, de nemszívesen eszek gyors kajákat. De ha választani kell akkor a sajburger:)
8/15 anonim válasza:
McChicken szendvics. Menüben nagy krumplival, egy nagy citromos jeges teával. + egy ketchup. AHHHHHHHHHHHHHH
9/15 anonim válasza:
Mindegyik kedvenc.
De általában sajtburgert, Big Macet, Sajtos McRoyalt, McFisht, sültkrumplit, fagyit, és az éppen aktuális dolgokat szoktam enni.
10/15 anonim válasza:
Én szinte az összeset szeretem de amik a kedvenceim is az a:
McWrapok
BigMac
Ínyenc Grillcsirke szendvics
Sajtburger
Amerikai BBQ
ÁzsiaBurger
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!