Kamaszok, mi a kedvenc alkoholos italotok?
Figyelt kérdés
Mi a neve? Hány százalékos alkohol tartalma van? Ittatok már abszintet? :D2012. jún. 28. 02:51
1/18 anonim válasza:
Én kamaszkoromban szerettem a forralt bort. De hát az téli ital. :D Mást nem ittam.
De pl. nemrég ittam nagyon finom áfonyalikőrt.
Ha azt egy kis vízzel felhígítjuk, még szerintem úgy is finom.
2/18 anonim válasza:
Ja, meg rumos teát néha. Bár azt is csak telente.
3/18 anonim válasza:
Jaj, meg nyáron nagyon finom - bár nem ital -, ha sárgadinnyét valamilyen alkoholos itallal meglocsoljuk, és pár órán át a hűtőben tároljuk fogyasztás előtt.
Sajnos nem tudom a receptet, én egy házibulin ettem ilyet, nagyon finom volt, pedig annyira nem is szeretem a sárgadinnyét.
4/18 anonim válasza:
Konyakmeggy :P
Rumos praliné, ááá, azt imádom!!!
5/18 anonim válasza:
vodkanarancs, csokilikőr a befutó:D azért a mézespálinkát és a rumos kólát sem vetem meg :D
6/18 anonim válasza:
Senkinek nem tünt fel a KAMASZ szó?
Nekem a kamasz nem emlithető egy napon az alkohollal. Egy nagyi.
7/18 anonim válasza:
Én 16 vagyok a kedvencem a sör. Abszinthoz már egyszer volt szerencsém, hát igazából annyi elég is volt belőle :) . A sörből a márka igazából majdnem mindegy a pénz miatt, de ha van nálam több akkor és a Sopronira szavazok.
8/18 anonim válasza:
Kedves Nagyi! Végülis lehet, hogy elmúlt már 18 a kérdező, a kamasz kategória "hivatalosan" 13-19 éves korig tart (tehát a 20. születésnapig).
9/18 anonim válasza:
Kétségbeejtettél a kérdéseddel! Írni akartam, hogy pálinka és abszint, de már nem vagyok kamasz. 21 vagyok. Megöregedtem:S
10/18 anonim válasza:
vörösbor (szigorúan kóla nélkül!),Sangria,tojás- és kávékrémlikőr. de ezekből is ritkán és keveset mert nem bírom jól a piát :D
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!