Mi a kedvenc alkoholos italotok?
(Ha koktél, akkor írjátok le, mi van benne... stb)
2. whisky-t választanál kólával, vagy vodkát sprite-tal? Miért?
kort, és nemet is, ha lehetne (:
köszönöm!
Vodka,
2, vodka-sprite, whisky-t még nem ittam így nem tudom milyen lenne kólával
Nincs kedvenc alkoholos italom, de nagyon szeretem például a vodkanarancsot, somersby-t, ízesített söröket (bár az nem igazán mondható alkoholos italnak a 2%-ával :))
Whiskykólát választanám, mert azt is szeretem, és azért is, mert vodkát sprite-tal még nem ittam.
19/L
Vodka.
Whisky colát még nem ittam, de colát vodkával igen. Szar volt.
Igazából én nem keverném. Egy drága whisky-t vagy vodkát bún eltolni valami alja dologgal, mert gondolom nem Coca vagy Pepsi megy bele. De ha az is, akkor is bűn.
És a márkás Colát is sajnálnám.
Mojito
2. Vodaka + Sprite, mert a Whiskey-t tisztán szeretem, töményből az a kedvencem, koktélból pedig Mojito, mint írtam is. :)
18/F
Tequila sunrise, mert egyszerű elkészíteni és finom.
Egyértelműen Whisky az mindennel finom, de a minőségit tényleg nem szabad elrontani keveréssel. A vodkát meg meghagyom az oroszoknak, bár néhány cocktailban finom tud lenni.
sör :)
a kevert cuccoktól rosszul vagyok, sima vodka.
32 N
A sörök pártján állok (az igényesebb darabokat kedvelem, Soproni, Borsodi stb. felejtős).
Égetett szeszekből talán a gint preferálom.
Whiskyt innék kólával, vodkát igyon sprite-tal, akinek két anyja van.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!