Neked melyik a kedvenc ételed?
Figyelt kérdés
Írdd le kedvenc ételed, s annak receptjét, s elkészítési módját!2012. jún. 26. 13:49
1/7 anonim válasza:
pont most lett kész,jól laktam:))
Sóbasült csirke krumplisalátával.
Csirkét 2 kg-s, sóágyra rakom,szórok egy kevés sót a bőrére is és berakom előmelegített sütőbe,először magasabb hőfokon,majd lejjebb veszem és 2 órán át sütöm. (Hőfokot nem tudok írni,nincs a sütőmön)
Jó ropogós bőre lesz,és isteni finom omlós pipihús:)
Krumplisaláta: A krumplit meghámozom,kockákra vágom és puhára főzöm. Mikor kihűlt akkor összekeverem egy kis dobozos tejföllel,majonézzel,fél citrom levével,karikára vágott újhagymával (1 csomó),sóval és borssal.
Fincsi volt!
2/7 anonim válasza:
Másik kedvenc kajám az itt található:
paradicsomos tonhallal és kb 5 gerezd fokhagymával szoktam csinálni,olasz tésztával és a végén jó minőségű reszelt sajt rá:)
3/7 A kérdező kommentje:
hmm tényleg finomnak tűnik, köszi a választ :-)
2012. jún. 26. 15:02
4/7 anonim válasza:
Nekem a spagetti a kedvencem és ezt biztos tudod, hogy csinálják! :) Amúgy mi nem nagyon főzünk ilyen ételeket, mert én nem tudok főzni, anyuék meg mindig dolgoznak, de ha van valami akkor mindig spagetti van, és teszünk bele gombát is! :)
5/7 A kérdező kommentje:
gombával a finom :)
2012. jún. 27. 08:17
6/7 szerintem8 válasza:
7/7 szerintem8 válasza:
jah és még valami én mindig beáztatom a csirkemellet előtte szójaszószba, atól omlós lesz és ad neki egy jó ízt is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!