Melyik a kedvenc McDonaldsos ételetek?
Figyelt kérdés
Én eddig sajtburgert,BigMac-et,McFarmot és McChickent ettem és szerintem a McChicken a legjobb.2012. jún. 29. 23:25
11/15 anonim válasza:
nem nagyon eszem gyorskaját...de a krumplit, meg a fagyit kifejezetten szeretem....a krumplit nagyon!!!!
12/15 szerintem8 válasza:
jó sokan esznek sz@rt, én szégyellnék bemenni is abba a fos étteremnek nevezett , és olyanok által üzemeltetett épületbe ahol az embereket megbetegítik, de egyébként azt is tudom hogy olyan anyagokat tartalmaz mely az embereket arra készteti hogy legközelebb is ott egyenek, tulajdonképpen egy betegség
13/15 anonim válasza:
Akkor egyed a génkezelt paradicsomot, finomított cukrot, egészségesebbnél egészségesebb kenyeret, lisztet.
15/15 anonim válasza:
Én szinte soha nem járok a McDonaldsba mert inkább a Burher Kinget kedvelem.De a múltkor a közelemben lévő Burger King zárva volt ezért kipróbáltam a McDonaldsot.Akkor ettem először Kakukkfüves szürkemarha burger.Azóta többször járok ide és mindig ezt választom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!