Ételek, italok - Gyakori kérdések
Kolbászon és szalámin kivül milyen húsfélét szoktatok a pizzára tenni? És ezek mellé milyen egyéb feltétet?
Sütés, főzés
Sütés, főzés
6
Elmagyaráznátok a fizikáját, hogy miért sült oda a palacsintám ilyen ezüstös-fényes serpenyőben? A serpenyő fala függőleges, kb 4,5 cm; és vékony az alja is, meg a...
Egyéb kérdések
Egyéb kérdések
8
Hajdinakását ettem az előbb és azután tapadós réteget érzékeltem a fogaimon. Ez mi és mitől van?
Egyéb kérdések
Egyéb kérdések
1
Ha a brandy meg a cognac fehér szőlőből van,akkor miért van inkább vörösbor jellege ízre?
Bor, sör, röviditalok
Bor, sör, röviditalok
2
Mivel keverjük be a 60%-os Portorico rumot, hogy ne üssön annyira? Valami agy nélküli legfeljebb 2 vagy 3 hozzávalós ötlet kellene mint például a viszkikóla vagy a vodkanarancs?
Bor, sör, röviditalok
Bor, sör, röviditalok
3
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!