Mi volt az ami a legfinomabb volt amit ettetek? Milyen országban történt?
Figyelt kérdés
2018. febr. 24. 23:36
11/23 focimami56 válasza:
Anyatej itt Pécelen . Kitűnően készítik .
12/23 anonim válasza:
Nem egy nagy étel, de olyan finom fagyit, mint Olaszországban több helyen is, sehol máshol nem ettem.
Amúgy meg nem vagyok egy nagy ételguru, hogy sorrendet tudjak felállítani az eddigi életem során kóstolt ételek között... Vagy tetszik valami, vagy nem.
13/23 anonim válasza:
Sült rákos sushi, Budapesten és Ausztriában is ettem.
14/23 anonim válasza:
Malacsült, Magyarországon, Csobánkán.
Esetleg Gundel-palacsinta a Gundelban, szintén Magyarország.
15/23 anonim válasza:
Sólet belgiumi zsidó családnál.
16/23 anonim válasza:
Nagyon sok isteni dolgot ettem életemben. De az új ízek nagyon meghatározóak voltak.
Egyiptomban ettem először hummuszt.
Párizsban ettem először Macaront.
Franciaország déli részén ettem a Spanyol nemzeti ételt Paellat.
stbstb
annyi ilyen van. Ezekre mind emlékszem. :)
17/23 Galuska136 válasza:
Magyarország, nagymamám reszelttészta levese reszelt tésztával, amit ő csinált, és a lecsója!!! Poroszlón van egy étterem, a csülök felejthetetlen! A cseheknél mindig finomat ettem, de lehet, a sör miatt...;) Marokkóban nagyon finom a csirke, órákig készül egy spec. edényben, nem tudom, h. írják, tadzsin, tazsin, tagin? Olaszországban is mindig jókat ettem, 3 fogás, valamelyik mindig nagyon finom volt, a tészták és a friss halak! Franciaországban valahogy egyszer sem sikerült jót ennem... biztos rossz helyekre mentünk...Nem jött be. Mintha mindenhez édeset adnának... Kiv. a bagett és a camamber...Az jó.
18/23 buddha2 válasza:
Így visszagondolva, Finnországban ettem olyan füstölt lazacot, ami a fa füsttől szinte szétolvadt. Egyszerű étel a maga nemében semmi csicsa - de ízre fenséges. Persze egy éhes, egész nap dolgozó embernek egy igazán friss ropogós kenyér, szalonna és fehér óriáshagyma kis sóval - ez is ütős tud lenni és a legfinomabb kulináris kunszt sem ér semmit, ha hozzászokik az ember.
19/23 anonim válasza:
Paprikás csirkés spagettit a Vapianoba
Meggylevest tejszínhabbal bármelyik jobb budapesti étterembe
Szlovéniába fánkot
20/23 anonim válasza:
A Balaton partján 10 évesen, strandolás után kifáradva friss kenyér magában :-) Az éhség a legjobb szakács, szinte egész nap a vízben voltunk és nem jutott eszünkbe, hogy enni is kéne :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!