Miért nem eszik meg sokan a belsőségeket és idegenkednek a ritkább húsoktól?
szalontüdő pfúj
kocsonya pfúj
resztelt máj pfúj
zúzapörkölt, körömpörkölt pfúj
galambleves pfúj
nyúlból vadas pfúj
csirkeszárny és -farhát pfúj
disznósajt, abált szalonna, tepertő pfúj
Azt aláírom, hogy a csirkemell meg a zsírszegény sertéskaraj egészségesek, de a fentebb felsoroltak szerintem jól elkészítve ugyanolyan finomak és ha nem eszünk belőlük sokszor, sokat, akkor semmi bajunk nem lesz tőlük.
És sokan úgy nézik le ezeket a kajákat vagy idegenkednek tőlük, hogy nem is kóstolták.
Hát ez érdekes, én is úgy vagyok a húsokkal, hogy kb a csirke-meg a pulykamellet vagyok hajlandó megenni, azokat nagyon szeretem is, de a többi húsfélétől már inkább tartózkodom. Egyszerűen nem szeretem az ízét sőt a szagát sem például a kacsának, libának, nyúlnak, birkának stb. Egyszer vidéken megkínáltak egy rosszul elkészített birkapörkölttel, azóta is a hányinger kerülget, olyan csúnya és büdös volt.
A zúzát nagyon szeretem, a csirkemájat is általában, bár azt valamiért nehezen tudom megemészteni. A tatárbifszteket is imádom, disznóból meg a karajt, de itt nagyjából be is zárult a kör. Szívesen megkóstolok bármit, de általában a kevésbé "unalmas" húsok nem ízlenek.
A csirkemellet én azért szeretem annyira, mert kicsi fantáziával szuper alapanyag, nem nagyon tudom elrontani, ezerféleképp fel lehet használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!