Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Miért nem eszik meg sokan a...

Miért nem eszik meg sokan a belsőségeket és idegenkednek a ritkább húsoktól?

Figyelt kérdés

szalontüdő pfúj

kocsonya pfúj

resztelt máj pfúj

zúzapörkölt, körömpörkölt pfúj

galambleves pfúj

nyúlból vadas pfúj

csirkeszárny és -farhát pfúj

disznósajt, abált szalonna, tepertő pfúj


Azt aláírom, hogy a csirkemell meg a zsírszegény sertéskaraj egészségesek, de a fentebb felsoroltak szerintem jól elkészítve ugyanolyan finomak és ha nem eszünk belőlük sokszor, sokat, akkor semmi bajunk nem lesz tőlük.


És sokan úgy nézik le ezeket a kajákat vagy idegenkednek tőlük, hogy nem is kóstolták.


2017. nov. 23. 12:07
1 2
 11/14 Mansour ***** válasza:
75%
Amúgy az való igazság, hogy a mai gyerekek és fiatal felnőttek jó része igencsak válogatós, sok mindent megkóstolni se nagyon hajlandók. És egyre kevesebb a klasszikus vidéki nagymama, aki megismertetné őket a hagyományos ételekkel.
2017. nov. 23. 18:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Én minden hasonlót megeszem, agyvelőt, csigát, tüdőt, vesét, rovarokat, satöbbi. Viszont az tény, hogy ezekkel nagyon csínján kell bánni és nem is baj, hogy népétkeztetés szintjén visszaesett ezeknek a fogyasztása, mert a legtöbb baromi egészségtelen.
2017. nov. 24. 11:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez érdekes, én is úgy vagyok a húsokkal, hogy kb a csirke-meg a pulykamellet vagyok hajlandó megenni, azokat nagyon szeretem is, de a többi húsfélétől már inkább tartózkodom. Egyszerűen nem szeretem az ízét sőt a szagát sem például a kacsának, libának, nyúlnak, birkának stb. Egyszer vidéken megkínáltak egy rosszul elkészített birkapörkölttel, azóta is a hányinger kerülget, olyan csúnya és büdös volt.

A zúzát nagyon szeretem, a csirkemájat is általában, bár azt valamiért nehezen tudom megemészteni. A tatárbifszteket is imádom, disznóból meg a karajt, de itt nagyjából be is zárult a kör. Szívesen megkóstolok bármit, de általában a kevésbé "unalmas" húsok nem ízlenek.

A csirkemellet én azért szeretem annyira, mert kicsi fantáziával szuper alapanyag, nem nagyon tudom elrontani, ezerféleképp fel lehet használni.

2017. dec. 3. 18:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/14 anonim ***** válasza:
Ezeket a váloszokat olvasva nem csodálom, hogy a lakosság fele elhízott... sovány hús /hal + gabona/hüvelyesek + zöldség, nem válogatás kérdése, sokkal inkább természetudományi ismeretek.
2018. jan. 16. 00:27
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!