Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Evett-e már valaki kínai...

Evett-e már valaki kínai gyorsétteremben "tojásos rizst", amiben tojás is volt?

Figyelt kérdés

#tojásos-rizs
2017. okt. 7. 18:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
86%
Nemtudom hol eszel nekem meg mindig volt benne.
2017. okt. 7. 19:14
 12/14 anonim ***** válasza:
90%
Felénk a sarki kínainál is van benne sült tojás.
2017. okt. 7. 19:22
 13/14 anonim ***** válasza:
47%
"Az más. Én kifejezetten a "sarki filléresre" kérdezem rá." És azt mi honnan tudjuk, ha nem irtad???????????
2017. okt. 8. 11:31
 14/14 anonim ***** válasza:

Én még Kínában és rendes éttermekben is. :D

Meg is lepődtem elsőre, milyen gyakori. Azt hittem, mindenhol a tiszta, hófehér, gőzölgő rizs lesz, de nem. Igazából a minősége is erősen változó volt, és nagyon gyakran volt tojás belekeverve.

Pedig ott a rizs ugye a legalapvetőbb étel. Azt külön dézsában hozzák, és utólag is lehet kérni ingyen, ha elfogyott, bármennyit. Mint ahogy nálunk kenyeret lehet mondjuk kérni az ételhez az étteremben.

Zöldségeket, például zöldborsót, répát viszont nem kevernek a rizsbe. Pedig rengeteg zöldséget esznek, sokkal többet, mint mi, európaiak. De ezeket mindig különválasztva adják.

2017. nov. 18. 05:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!