Ha kicsit savanykásabb lett a pizza ízvilága mit tolhattam túl: az oregánót vagy a bazsalikomot?
Figyelt kérdés
2017. aug. 12. 10:31
2/9 anonim válasza:
Kevés volt a cukor a paradicsomszószban. :D
3/9 anonim válasza:
Szerintem is a paradicsomtól lett savanykás!
4/9 A kérdező kommentje:
a szósz ugyanaz volt mint eddig, azért említettem meg lehetőségnek ezt a két dolgot
2017. aug. 12. 13:38
5/9 anonim válasza:
Ezektől nem lehet savanykás, sem az oregánó, sem a bazsalikom nem savanyú.
Mit tettél még rá?
6/9 A kérdező kommentje:
esetleg a sajt ha nem volt a legfrissebb?:D paradicsomkarika, de nem ott éreztem hanem foltokban 1-1 helyen, és annyi volt a különbség csak mondom hogy jobban megszórtam ezzel a két fűszerrel, jobban mint eddig.
2017. aug. 12. 13:56
7/9 kriszpo válasza:
Túltolni csak csak "Bélák" szoktak.
Mi volt a feltét a pizzán?
Mit ettél, ittál előtte?
Elvileg a zöld fűszerektől nem lehet.
8/9 anonim válasza:
Akkor a sajt.
Sem az oregánó, sem a bazsalikom nem savanykás.
9/9 anonim válasza:
A paradicsomok sem egyformák, egy kilón belül is lehet édesebb meg savanyúbb, de akár teljesen íztelen is.
A sajt is lehet valóban ludas, de a fűszerek semmiképp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!